Bejelentés


A Böngészés Világa Hírek napról napra


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Keresés a honlaponHírek
Hírek röviden>>

Romagyilkosságok: vádemeléseket javasol a rendőrség ------------------------------------------- Megvádolták: titkos találkozón járt Zuschlaggal és Gyurcsánnyal ------------------------------------------- Már csak négy hetünk van az összeomlásig a guru szerint ------------------------------------------- Rendőrgyilkosság: felháborodtak a melegek

tovább >>


Időjárás>>

Magyarország hétfő délután A többórás napsütés mellett továbbra is a Dunántúlon és az északi országrészben növekszik meg gyakrabban a gomolyfelhőzet és ezeken a területeken elszórtan záporeső, zivatar kialakulására is számíthatunk, másutt csak elvétve alakulhat ki csapadék. A hőmérséklet csúcsértéke 24 és 29 fok között alakul, ezen belül délkeleten lesz melegebb. ------------------------------------------- Magyarország kedd reggel Az éjszaka első félében északkeleten eleinte még kialakulhat egy-egy zápor, majd csökken a felhőzet, másutt csapadék nem valószínű. Hajnalra foltokban újra ködfoltok alakulhatnak ki. A szél gyenge marad. Hajnalra 13 és 18 fok közé csökken a hőmérséklet. ------------------------------------------- Magyarország kedd délután Túlnyomóan napos, száraz, meleg idő várható. Napközben időnként megnövekszik a gomolyfelhőzet, de csapadék nem valószínű. A változó irányú szél többnyire gyenge marad. A legmagasabb nappali hőmérséklet 27 és 31 fok között alakul, ezen belül a magasabb értékekre továbbra is a déli, délkeleti megyékben számíthatunk. -------------------------------------------

Úszó EB Hírek>>

Megkezdődött a jegyárusítás a budapesti kontinensbajnokságra Augusztus 4–15. között Budapesten, illetve Balatonfüreden rendezik meg a 30. úszó, műugró, szinkronúszó és hosszútávúszó Európa-bajnokságot. A rangos sportesemény jegyeit elővételben lehet megvásárolni. A szervezők a jegyárbevétel ötven százalékát az árvízkárosultak javára ajánlják fel. Az Eb úszó döntőire a legolcsóbb jegyek 1900 forintba kerülnek, míg bérleteket 6300 forinttól lehet vásárolni. A délelőtti előfutamokra, valamint a szinkronúszó és műugró versenyek selejtezőire a belépés ingyenes lesz. A kontinensbajnokság rajtját ötven nappal megelőző sajtótájékoztatón Kiss László szövetségi kapitány a szintén Budapesten rendezett 2006-os Európa-bajnokságot felülmúló szereplést jósolt. Akkor legjobbjaink két aranyat és hét érmet szereztek a margitszigeti Eb-n. A szakember szerint az úszóknál egy olyan erős csapat formálódik, soraiban négy világklasszissal – Cseh László, Gyurta Dániel, Hosszú Katinka, Verrasztó Evelyn –, amely akár három olimpián is eredményes lehet. Négy éve a két aranyunkat a magyar együttes évek óta első számú húzóembere nyerte: Cseh László 200 és 400 méter vegyesen sem talált legyőzőre. Egyetlen ezüstünket ugyanő 200 háton szerezte. Éremkollekciónkat négy bronzérem tette teljessé, amelyből olimpiai bajnokunk, Kovács Ágnes egymaga hármat tempózott össze, miután 50, 100 és 200 méteren is a harmadik helyen csapott a célba. A 200 vegyes pedig a férfiaknál magyar dominanciát hozott: a győztes Cseh mögött Kerékjártó Tamás zárt harmadikként. A LEN teljes elégedettséggel nyilatkozott a 2006-os versenyről és annak szervezőiről, így senkiben sem merült fel kétely és ellenállás arra vonatkozólag, hogy négy évvel később ismét Budapest legyen a házigazda. Az időjárás akkor többször is fejtörést okozott a rendezőknek: két napon is erős vihar zavarta meg a viadalt, így futamokat kellett elhalasztani. Az Eb legjobbjának négy esztendeje a francia Laure Manaudou bizonyult, aki négy aranyérmén kívül egy világ- (400 m gyors) és egy Európa-csúcsot (800 m gyors) is megdöntött. A hollandok világklasszisa, Pieter van den Hoogenband két számban végzett dobogós helyen: egy arany- (200 m gyors) és egy bronzérmet (100 m gyors) szerzett. Világbajnokunk, Hosszú Katinka már 2006-ban megmutatta oroszlánkörmeit 400 vegyesen, de emlékezetes szabálytalan lábtempója miatt akkor kizárták. A 2009-es római világbajnokságon azonban már a dobogó tetejéig repítette magát.
Tisztelt Publikum!

Örömmel értesítem Önt, hogy megnyílt a NewsCenter szolgáltatás. Reméljük hasznos információkat gyűjt, és megtatlálja amit keres. Jó böngészést!Köszönöm az 5mp.eu -nak!

Vissza az oldal tetejére


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!